top of page
website 2.jpg

Deeltijdse collega dierenarts gezocht 

Samen met Caro Deleener, onze dierenartsassistente staan wij tot op heden voor een warme persoonlijke aanpak en een vertrouwelijke band met onze klanten. Ondanks onze bewuste persoonlijk aanpak hebben wij oog voor doorgedreven diergeneeskunde. We beschikken over een echografie toestel en digitale radiografie. Chirurgische ingrepen onder gasanesthesie worden bij ons nauwlettend opgevolgd door een monitoring. Om continue opvolging van de patiënt te verzekeren werken wij nauw samen met een free-lance chirurg en orthopedist. Deze samenwerking binnen de praktijk en de nodige infrastructuur/apparatuur zorgt voor een perfecte combinatie tussen 1 e en 2e lijns diergeneeskunde. Om een goede work-life balance te garanderen werken wij buiten de openingsuren uitsluitend VET&GO en Vetemmergency voor spoedgevallen.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste persoonlijkheid met een diploma diergeneeskunde die weet van aanpakken. Woonachtig zijn in de regio is handig maar niet strikt noodzakelijk gezien de flexibele werkuren en afwezigheid van wachtdiensten.

Wat bieden wij?

Een functie als dierenarts met veel flexibiliteit (aantal uren te bespreken) en een correcte verloning.

 

Bij interesse of vragen neem gerust vrijblijvend even contact op per mail (dierenarts.henskens@gmail.com) of telefoon (025679212)

bottom of page